88 mm sistemi

Premium-prozorski sistem– KÖMMERLING 88

KÖMMERLING 88 je premijum prozor novog doba, unapređuje toplotnu izolaciju, nosilac je trendova u dizajnu, preteča u kvalitetu i sigurnosti, a zahvaljujući svojoj modularnosti i inovativnim naprednim tehnologijama , ističe se i  svojoj u individualnosti. KÖMMERLING 88 je 7-komorni sistem srednje zaptivke,  visoke izolacije,  sa  dubinom ugradnje od 88 mm. Sistem ima izuzetnu Uf vrednost od 0,95 W / (m²K), i samim tim i visoke energetske zahteve za pasivne kuće. Posebna stvar u vezi toga je da se, za razliku od sličnih rešenja, ova vrednost postiže čeličnim ojačanjem za maksimalne veličine elemenata i, pored toga, takođe i kod profila u dekoru. Nova generacija profila se ne ističe samo u pogledu energetike, već i arhitektonski: čvrsta konstrukcija omogućava 3-slojno zastakljivanje ili najsavremenija funkcionalna stakla debljine do 56 mm. KÖMMERLING 88 raspolaže prozorima velikih dimenzija za atraktivan izgled fasade sa odličnim vrednostima zvučne izolacije, a kod njih, solarni dobici, naročito tokom hladne sezone, dodatno umanjuju potrebu za energijom, a time i emisiju CO2. Pored klasične bele boje, sistem je dostupan u 88 dekorativnih folija, koje mogu da imaju strukturu drveta,  da budu obične ili metalik boje ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila. Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.

KÖMMERLING 88 je premijum prozor novog doba, unapređuje toplotnu izolaciju, nosilac je trendova u dizajnu, preteča u kvalitetu i sigurnosti, a zahvaljujući svojoj modularnosti i inovativnim naprednim tehnologijama , ističe se i  svojoj u individualnosti.

KÖMMERLING 88 je 7-komorni sistem srednje zaptivke,  visoke izolacije,  sa  dubinom ugradnje od 88 mm. Sistem ima izuzetnu Uf vrednost od 0,95 W / (m²K), i samim tim i visoke energetske zahteve za pasivne kuće. Posebna stvar u vezi toga je da se, za razliku od sličnih rešenja, ova vrednost postiže čeličnim ojačanjem za maksimalne veličine elemenata i, pored toga, takođe i kod profila u dekoru.

Nova generacija profila se ne ističe samo u pogledu energetike, već i arhitektonski: čvrsta konstrukcija omogućava 3-slojno zastakljivanje ili najsavremenija funkcionalna stakla debljine do 56 mm. KÖMMERLING 88 raspolaže prozorima velikih dimenzija za atraktivan izgled fasade sa odličnim vrednostima zvučne izolacije, a kod njih, solarni dobici, naročito tokom hladne sezone, dodatno umanjuju potrebu za energijom, a time i emisiju CO2.

Pored klasične bele boje, sistem je dostupan u 88 dekorativnih folija, koje mogu da imaju strukturu drveta,  da budu obične ili metalik boje ili dekor folija može da bude jednostrana, sa spoljašnje ili unutrašnje strane, ili dvostrana – sa obe strane profila.

Ovaj sistem važi za uzor i u ekološkom pogledu. Kao prvi svetski važan proizvođač, brend KÖMMERLING , u proizvodnji profila, koristi reciklirane materijale u svežem PVCu,i to isključivo bezolovni PVC  sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka. Ovo takođe, kupcima KÖMMERLING proizvoda, daje svest o očuvanju životne sredine.